Rulouri aluminiu cu plasa

Rulourile exterioare din aluminiu aplicate pot fi prevazute cu plasa rulou incorporata in aceeasi caseta. Vor exista deci doua axe paralele. Pe axa mare va rula covorul de lamele din aluminiu iar pe axa mica va rula plasa propriu-zisa din fibra de sticla, care se va pozitiona in interiorul incaperii fata de covorul de lamele. Plasa va fi ajustata si incadrata de ghidaje exact la latimea ochiului (ochiurilor) mobil(e) din cadrul fiecarei ferestre, deoarece nu este necesar sa se execute si peste ochiurile fixe. Ca nivel de pret pentru acest produs, la pretul de 45 eur / mp – ruloul de aluminiu se adauga 35 eur / mp pentru plasa rulou.

Rulourile exterioare suprapuse se mai numesc si rulouri exterioare cu caseta ascunsa. Ruloul exterior suprapus se monteaza in acelasi timp cu tamplaria, scurtandu-se inaltimea tamplariei la confectionarea acesteia cu exact inaltimea casetei. Montare a rulourilor se executa prin clipsare pe tamplarie inainte ca aceasta sa fie montata in golul de zidarie. Rulourile suprapuse cu plasa rulou incorporata, spre deosebire de rulourile aplicate cu plasa rulou incorporata, au plasa rulou la exteriorul covorului de lamele, ca in figura (din cele 3 rulouri cu caseta comuna, doar cele laterale au plase incorporate).

Plasele de insecte tip rulou confectionate de noi au o fiabilitate crescuta datorita sistemului foarte simplu de actionare si a arcului rezistent. Montajul plaselor rulou se efectueaza prin aplicarea in exteriorul tamplariei sau incastrarea in aceeasi caseta cu ruloul exterior. Pot fi comandate culori standard (alb sau maro) ale casetei la cele mai mici preturi de pe piata, dar si pe culori imitatie de lemn, caz in care pretul creste cu 20%. Caseta din aluminiu poate lipsi in cazul incadrarii axului in aceeasi caseta cu ruloul exterior, caz in care ghidajele laterale sunt cu dubla cale. Plasa din fibra de sticla culiseaza in afara covorului de lamele numai in cazul ruloului exterior suprapus.

rulou-suprapus-cu-plasa-rulou-300x225 Rulouri aluminiu cu plasa rulou-suprapus-cu-plasa-rulou-300x225 Rulouri aluminiu cu plasa
rulou-suprapus-cu-plasa-rulou-300x225 Rulouri aluminiu cu plasa
rulou-suprapus-cu-plasa-rulou-300x225 Rulouri aluminiu cu plasa

 

 

 

 

 

rulou-suprapus-cu-plasa-rulou-300x225 Rulouri aluminiu cu plasa