Rolete metalizate

Roletele metalizate comercializate de noi sunt de 2 tipuri: uni si cu model. Roletele metalizate uni se numesc la noi rolete Perlex iar roletele metalizate cu model se numesc rolete Metallic Print, acestea din urma fiind disponibile doar in 3 culori: alb, auriu si maro inchis.

Roletele sunt impregnate pe ambele parti ale materialului cu o pulbere fina de aluminiu materialul textil devenind astfel nu doar dim-out (semiopac) dar si antitermic, pelicula ajutand mult la respingerea caldurii (radiatia in infrarosu), pe timp de vara. Chiar daca nu au eficienta rulourilor exterioare din aluminiu umplute cu spuma poliuretanica, care resping radiatia calorica inainte ca aceasta sa penetreze suprafata vitrata a geamului, roletele metalizate sunt de cel putin 2 ori mai eficiente decat roletele simple, meritandu-si din plin pretul de 22 eur / mp, la care se adauga caseta si modelul, dupa caz. Asfel, roletele metalizate casetate cu model costa 35 eur / mp fara TVA. Casetele din aluminiu pot fi albe sau maro dar si imitatie de lemn, in orice nuanta a profilului de PVC sau aluminiu al geamului termoizolant (costurile suplimentare pentru casete imitatie de lemn sunt de 30 %).

metalic-print-auriu-300x225 Rolete metalizatemetalic-print-auriu-300x225 Rolete metalizate

metalic-print-auriu-300x225 Rolete metalizate
metalic-print-auriu-300x225 Rolete metalizate

metalic-print-auriu-300x225 Rolete metalizate metalic-print-auriu-300x225 Rolete metalizate metalic-print-auriu-300x225 Rolete metalizate

metalic-print-auriu-300x225 Rolete metalizate

metalic-print-auriu-300x225 Rolete metalizate