Panouri japoneze

Sisteme sofisticate de umbrire destinate suprafetelor vitrate mari, jaluzelele Panelo supranumite Panouri Japoneze se monteaza din tavan pana in podea, ca si jaluzelele verticale. Sistemele Panelo sunt insa mai mult decat simple draperii. In interioarele moderne ele tine loc de paravane sau de adevarati pereti mobili, asigurand un design deosebit interiorului cu pretentii si asortandu-se elegant pieselor de mobilier, pardoselii etc.

Panourile japoneze sunt fasii de material (standard la 60 cm latime) care gliseaza pe sine cu 2, 3, 4 sau 5 canale, in functie de cerinte. Evident, cu cat lungimea unei singure unitati de produs creste, si nr. de panouri si deci nr. de canale vor creste, implicit si grosimea sinei (sina cu 5 canale ajunge la 11 cm adancime constructiva si 12 cm pe inaltime). Sistemele de actionare ale mecanismelor incluse in sine pot fi de 3 tipuri: cu lant, cu vergea sau liber (panourile se trag cu mana). In functie de aceste optiuni, preturile sinei sunt cuprinse intre 15 si 20 eur / m. Pentru un calcul complet, la aceste preturi se adauga preturile materialelor (9 – 19 eur / mp) si pretul montajului (15 – 20 %), in functie de conditii.

In preturi este inclus de regula Kitul de instalare cu suruburi si console reglabile dar pot apare dupa caz accesorii cum ar fi profilul de mascare in forma de U care costa in plus 6 eur / m.

Toate materialele de rolete se preteaza la confectionarea de panouri japoneze, deci, pentru mostre puteti consulta in acest site, Rolete textile stoc. Pe langa acestea, mai putem trimite la cerere, fizic sau electronic si alte cataloage, cu materiale care se pot aduce pe comanda dar in loc de 5 zile, comanda va dura in acest caz pana la 3 saptamani.

panouri-japoneze-1-225x300 Panouri japoneze panouri-japoneze-1-225x300 Panouri japonezepanouri-japoneze-1-225x300 Panouri japoneze

panouri-japoneze-1-225x300 Panouri japoneze

 


 

panouri-japoneze-1-225x300 Panouri japoneze