Jaluzele plísate

Jaluzelele plisate sau “jaluzelele armonica” pot fi actionate cu sfoara si sistem mecanic la garnisa, sau mai comod, cu arc, caz in care translatia se bazeaza pe frictiune (frizzionate). Jaluzelele plisate cu arc au o garnisa in plus fata de cele actionate cu sfoara. Aceasat garnisa (sina de aluminiu) este mobila intre garnisa superioara si cea inferioara. Tensionarea arcului montat in garnisa inferioara se poate face la diferite grade, pentru sporirea sau micsorarea frictiunii in atele de ghidare ale materialului. Jaluzelele plisate se pot monta si “ingropate” intre baghetele sticlei termopan, astfel incat sa nu ocupe mult spatiu. Materialul textil de jaluzele are pliuri late de 25 sau de 16 mm. Cerintele mediului business au facut ca aceste produse sa se preteze foarte bine a fi montate si in birourile firmelor. Suprafata minim taxabila: 0,8 mp / buc.
Jaluzelele plisate pentru forme geometrice se regasesc atat in centre de afaceri cat si in locuinte private. Plisatele cu arc sunt singurele sisteme de obturare folosite pentru ferestre de forme neregulate (trapez, arcada, triunghi sau chiar cerc). Plisatele venge 16 mm cu 3 garnise / buc culoare maro, actionare cu arc dublu sens se asorteaza foarte bine cu profilul pvc REHAU venghe, atat garnisele cat si materialul.
Garnisele pot fi albe gri sau maro iar modalitatea de montaj poate fi atat de jos in sus cat si de sus in jos. pentru cazul in care se doresc ambele actionari, garnisele se pot intalni chiar la mijlocul suprafetei vitrate. Plisatele pe material Crep se preteaza la latimi de sina mai inguste, respectiv 16 – 20 mm in loc de 25 mm, ceea ce permite montarea intre baghete de termopan foarte inguste.

Produse